Viltpoolen AB startades hösten 1988. Vår affärsidé är att producera och marknadsföra vilt kött, fisk och tamfågel, för både restaurang och konsumentmarknaden i Sverige och övriga Europa.

Huvudkontor och lager är beläget i Öjebyn/Piteå varifrån vi dagligen levererar ut våra varor med frysbil, eller om så önskas flygfrakt. Produktion sker av kunnig personal i EU godkända anläggningar på flera platser i Sverige.

Viltpoolen är idag en av sveriges största viltleverantörer och vi är kända för att kunna tillhandahålla det mesta av vilt och har vi det inte i lager så är vårt kontaktnät världen runt så stort att vi oftast inom rimlig tid kan införskaffa de produkter som önskas.

Sortimentet består ungefär till hälften av svenska råvaror såsom Ren, Älg, Rådjur, Skogsfågel, Fjällröding, Löjrom, Bär & Svamp. Vi importerar varor från hela världen bland annat Hjort, Vildsvin, Hare, Kyckling och Lax. I det exotiska skafferiet kan man hitta bland annat struts, känguru, bison, zebra och krokodil. Huvudmålet för vår verksamhet är att sälja varor med högsta kvalitet och servicegrad till alla kunder, stora som små - Allt för den vilda smaken.